Yoga för barn

   
    
    
 Post yoga. På Fredriks kontor blev det lunch framför (den superstora!) tv:n, något som aldrig händer. Frans livet it!

Igår var vi alltså på yoga jag och Frans. Tanken var att vi skulle gå med Frans kompis Gustav och hans mamma men pga hosta och förkylning (så deppigt att alla alltid är sjuka nu på hösten!) blev det bara vi. Men det gick bra det med. Eller ganska bra. 

Frans är ingen yogi och försökte rymma både en och nitton gånger. Några gånger var han även påväg att bryta ihop så trots att det var ett extremt lugnt pass var jag svettig efteråt. Passet varade i 45 minute, en halvtimma hade nog varit bättre men de kunde väl inte med då de tog 200 kronor för biljetten… Barnen, det var 9 stycken i åldrarna cirka 2-4 år blev lite rastlösa på slutet, vissa mer än andra dock. Men jag tyckte ändå det va lite trevligt. Hade Frans vart liiite äldre, alternativt fått ett mellanmål innan passet (rookie mistake) hade han nog haft lättare att finna lugn och hitta in i en strechande hund.

När passet slutade blev han på superbra humör och vi gick till Fredriks kontor och åt lunch. När vi kom sa Fredrik: ”Jag gick till Gateau och köpte två lussekatter. Men jag åt upp båda själv. Man måste faktiskt unna sig när man är förkyld…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>