Wow, åh nej och ojoj

  
Frans babblar på av bara farten, allt förstår jag inte men många ord är supertydliga. Han upprepar också gärna det man säger om man säger det till honom. 

Tre roliga saker är orden i rubriken. När jag exempelvis har tänt granen kan han säga ”woaooow!” på ett väldigt inlevelsefullt sätt. Som att det är det coolaste någonsin.

En av hans favoritlekar just nu är att hänga sig själv ut från soffan , alltså liggandes på sittdynan och tippa sig ner mot mattan samtidigt som han ropar ”åh, neeeeeiiiij, åh, neeeeriiiij” som om han när som helst skulle ramla, det han vill är att vi ska dra upp honom, pusta och säga något i stil med ”Phu, vilken tur! Det var nära!” Han gör denna leken med bilar också. Kör dem så nära kanten att de näääästan ramlar över och skriker då flera gånger i ”panik”: åh, neiijj, åh, neiijj, akta! Akta kommer för övrigt från ”lilla snigel”. Akta dig är den enda fras som fastnat och en gång gick han runt med en markniv och sa ”akta dig, akta dig!” Det kändes som en oönskad bild sv en ännu mer oönskad framtid, hehe.

Ojoj slänger Frans in innan allt och inget. ”Ojoj, en bil”, ”ojoj, mamma!” Och så vidare. Han säger det som att han precis upptäckte något stort! Haha, älskar de här små uttrycken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>