Worki, worki

  

SOLO som är ute nu!

Idag lämnade jag Frans på förskolan (utan tårar!) och åkte ner till redaktionen. Var längesedan jag var där och det var verkligen så kul att träffa Karin, Katarina och Lovisa. Är svårt att hitta skönare kollegor än dem.

Nya SOLO kom idag också men jag glömde ta med den hem. Jag undrar hur många SOLO tidningar jag har egentligen. Har jobbar där i snart 8 år och sparat varje nummer, något enstaka som saknas vet jag men jag har så gott som alla. Ibland när jag bläddrar tillbaka tycker jag att vissa jobb jag gjort är dålig men kan minnas hur jag gillade dem där och då. Aja, det är väl så det är antar jag.

Frans somnade tidigt ikväll när vi gick för att handla mat och har sovit i ungefär två timmar. Inatt sov han i 12 timmar, den lilla latmasken. Hoppas på lika många timmar inatt (så att jag och Fredrik slipper vakna klockan 05.00 imorgon…)

Nu: Robinson på TV4 play. Brukar ALDRIG fastna för sådana program men nu är jag hooked! Hoppas Melissa vinner och att hon blir tillsammans med Richard när hon kommer hem, haha. Ja, jag är för sorglig ibland.

4 reaktioner till “Worki, worki”

  1. Lika sorglig jag! Hoppades precis det samma men det grusades ju när jag läste på Expressen att Richard den falskingen blivit tillsammans med fienden Denice Andrée. Urk..

  2. Linnean: Men va?? Så dassigt! Hon var ju cirka världens tråkigaste människa (i programmet i alla fall…) Oväntat. Jag trodde verkligen på Melissa och Richard. Så irriterande. Haha, borde kanske inte lägga FÖRE mycket energi på det där, men det är svårt ;)

  3. Hihi.. Dassigt var precis rätta ordet, sa Bull.. Lyckliga slut på film är en sak, i verkligheten kanske de kan se annorlunda ut? Vi får väl hoppas iaf, fast det känns lite surt.. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>