20140625-214932-78572073.jpg

Work hard , play hard

Det är Frans motto! Idag har han gjort både de här sakerna och inte brytt sig om att sova speciellt mycket. Resultatet? Övertrötthet och tårar när kvällen kommer. Nu sover han dock liggandes på sidan med halvöppen mun, precis som han brukar (insert smiley med hjärtformade ögon) Jag vet att jag är sjukt bortskämd med att Frans sover på nätterna. Jag tänker inte ens på att det kan bli nätter där jag måste vara vaken i typ fyra, fem timmar på grund av ledsen bebis. Jag är väldigt tacksam att han sov extra bra nu när Fredrik var bortrest. Igår kom han äntligen (efter två dagar) hem, ganska sent visserligen och hade feber. Så idag var han hemma hela dagen, han har dock mest vilat och jobbat. Jag vet inte riktigt vad jag gjort idag. Inte mycket av värde om jag ska vara helt ärlig. Eller visst, jag har tagit hand om min son, det ska såklart värdesättas på något sätt men vi har mest varit hemma och slöat, tog en promenad till affären och sov faktiskt lunch ihop förut. Jag kände att jag lika gärna kunde sova eftersom jag inte hade något bättre för mig (kul liv, hehe)

Frans är apropå ingenting, såå fascinerad av datorer. Förut när han satt i soffan och var ledsen tystnade han på direkten när han fick möjlighet att röra på Fredriks dator. När Fredrik insåg att Frans faktiskt kunde trycka på knapparna var dock leken slut. Efter lite mer gråt satte jag på min dator och lät Frans gå loss. Känns som man kommer bli en förälder som skämmer bort sitt barn totalt och löser konflikter snabbt genom att ge efter… Jag vill inte vara en sådan förälder men jag börjar inse hur lätt man kan ”köpa” till sig lugn och ro vilket alltid uppskattas nu för tiden.

Det här med uppfostran är för övrigt ganska intressant tycker jag. Men det får bli ett annat inlägg. Jag tänkte faktiskt sova nu (i brist på annat…)
20140625-214915-78555703.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>