Vintertrötthet?

Såhär känner jag mig idag…

Alltså idag har jag varit SÅ trött! Och tydligen igår också för vi gick och lade oss med Frans vid 20.00 (ja, våra läggningar brukar innebära att både Fredrik och jag lägger oss med Frans runt 21.00, läser en bok och sen somnar allihop för natten) Igår blev det dock extra tidigt läggning eftersom Frans inte sov lunch och jag hade alla planer på att gå upp när han somnat vilket han gjorde extremt snabbt. Nu var det så att även jag gjorde det. Fredrik gick upp och zappade på tv:n i tre timmar, han sa imorse att han önskar att han läst en bok istället, haha, medan jag somnade och sov till 06.15 imorse då jag vaknade totalt utvilad. 

Jag blev dock rätt trött igenefter vår brunch på Mother, (om du inte testat, gör det!) Och när Frans somnade på vägen hem lade jag mig i sängen och kollade på ”Finding Dory”, den var så bra att jag somnade efter tio minuter och sov till slutscenen. Då vaknade Frans och vi låg och kollade trailers en stund. Alltså jag fattar inte! Såå trött! Hade nog kunnat tänka mig att sova lite till nu… Frans och Fredrik leker på Frans rum. Jag gick in och då sa Frans: ”Gå till stora rummet” det lät lite som en fråga och jag trodde att han menade oss allihop men tydligen bara jag, så nu sitter jag i ”stora rummet” medan de andra leker med lego i Frans rum. Haha, härligt att vara välkommen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>