Vikten av pengar

  

Idag åkte mamma och pappa hem till Göreborg men de kommer faktiskt tillbaka om två veckor eftersom Fredrik och jag ska bo på (lyx)hotell. Jag var så sjukt trött imorse när jag vaknade vid 06.30, lyckades dock få mys-Frans att kramas och somna om i min famn i cirka en timma. Halleluja! 

Efter lämningen gick jag hem till mamma och pappa och följde sedan med dem ner och handlade medan de åkte till centralen för att ta tåget hem. Handlade blöjor och barnmat plus middag och så vidare. När allt är inslaget i kassan inser jag att jag glömt plånboken. Var sååå osugen på att gå hem men vad har man för val? Tänkte att jag ville fråga kassörskan om jag kunde swisha över pengar på något sätt, haha. Desperat. Men nej, jag traska hem, hämtade Visa-kortet och gick tillbaka. 

NU ska jag äntligen börja jobba!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>