fredrik annika

Vem blir bebisen lik?

Jag har funderat en hel del på hur Frans kommer se ut. Om han kommer ha massa mörkt hår som jag eller inget alls som Fredrik, tydliga asiatiska drag eller mer västerländska… det är spännande och egentligen helt omöjligt att veta. Undrar hur han kommer se ut, sa jag till Fredrik för ett tag sedan och han sa: ”Du får inte ha för höga förväntningar, det kan hända att han ser ut som en groda.”

Det är såklart svårt att inte ha höga förväntningar när man genom en fotoapp redan fått ett smakprov på hur en kombination av oss båda skulle se ut. När jag ser den här bilden längtar jag extra mycket…

Idag var det för övrigt min sista dag på jobbet. I alla fall för ett tag. Jag känner mig visserligen inte trött men känner ändå just nu att det ska bli rätt skönt att vara hemma och ta det lite lugnt. Jag kommer fortsätta jobba lite hemifrån men jag slipper trängas med resten av Stockholms befolkning varje morgon och eftermiddag och kanske kan jag på det sättet undvika vinterrelaterade sjukdomar. Min mardröm är ju att få hosta lagom till kejsarsnittet…

Om exakt en vecka är det dags. EN VECKA! Och imorgon ska vi till BB Stockholm och träffa narkosläkaren. Vet inte exakt vad som kommer hända på mötet men jag antar att vi får tid för snittet och den sista informationen innan det är dags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>