Vart tog jag vägen?

Frans säger ofta: vart tog det vägen? När något eller någon försvinner. Imorse ropade han nyvaken från sängen: ”Pappaaaa! Pappaaa! Fjedriiiiiik!!!” Fredrik kom in kramades lite och gick sedan ut igen flr att fixa frukost. Frans kollade då mot dörren och sa: ”vart tog han vägen? Vart tog Fredrik vägen igen?” Haha. Vet inte varför han sa Fredrik? Men han menade i alla fall han var borta igen och att han försvann en gång till. Alltså barn och allt det de säger. Så jävla gulligt!

Vet inte vad som hänt den här veckan! Tiden har bara försvunnit och jag har flera gånger tänkt att jag ska blogga men det har liksom inte blivit av. Jag tror det är för att jag varit rätt stressad de senaste dagarna och då får jag ingen ro till att blogga. Stressen beror på följande:

– vi har lagt ut vår lägenhet på Hemnet. Är inte så nöjd med bilderna tyvärr (var nöjd först men sen kände jag mest: nej… men vi testar och ser hur det går… att lägenheten ligger ute är inte stressande i sig. Inte heller att vi inte har något annat boende OM vi nu skulle bestämma oss för att sälja. Men det är stressig att få lägenheten redo för visning. Jag har rensat massor, skickat iväg grejer till Sellpy till och med, jag har aldrig testat den tjänsten innan men tänkte att jag skulle göra det. Tvekade inför flera plagg och kände att jag borde lägga upp dem själv och tjäna mer men då ska det skickas, fixas och grejas och jag orkar inte! Så jag fyllde tre påsar med riktigt bra grejer och försökte att inte tänka på vad jag tjänat på om jag gjort jobbet själv. Men å andra sidan: time is money. 

– Den här veckan har jag plåtat ett jobb för Veckorevyn (idag faktiskt!) och det gick supersmidigt och blev SÅ bra! Om jag för säga det själv. Men det har ju såklart varit lite jobb inför det och jag ska även plåta ett modejobb för Dasiy beauty om drygt en vecka och försöker planera ihop det eftersom jag och Frans åker till Spanien på söndag. Samma dag som visningen är. Tänkte att det var perfekt att dra så att visningsstädningen skulle hålla länge men insåg sen att vi nu istället måste ordna med fullmakter hit och dit om vi nu säljer under nästa vecka.

Ah, känner att det är många lösa trådar och det är egentligen det som stressar mig. Jag blir sällan stressad men jag antar att allt ändå löser sig till slut. Det gör ju oftast det! Men nu vet ni varför jag inte bloggat så mycket den här veckan. Eller så har ni inte märkt det, hehe.

Om ni vill h mer uppdates så rekommenderar jag Instagram (@annikanorman) för där blir det lite mer. Gillar verkligen instagram stories och använder det en hel del. Mest filmer på Frans såklart!) 

Nu ska jag försöka sova! Imorgon ska jag gå runt och låna kläder till Dasiy-plåtningen på förmiddagen och även hinna med ett möte som jag hoppas ska leda till något bra. Ska försöka skriva mer imorgon!

Sov så gott! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>