Frans-ikea

Vårkläder hos Gina och leksaker på Ikea

Idag har blandat det bästa av jobbvärlden med det värsta av familjevärlden. Lyxig presslunch hos Gina tricot och besök på Ikea dagen efter löning. Men om jag ska vara helt ärlig tyckte jag det var riktigt kul på Ikea. Jag, Lisa, Stina och Frans åkte dit på eftermiddagen och jag köpte lite saker till köket som Frans visserligen inte fått än, men som han ska få i ett års present. Det blev någon kastrull, stekpanna och sil samt visp och stekspade, sånt som behövs i ett välutrustat kök med andra ord. Frans och Stina tyckte det var jättekul på barnavdelningen. Frans satte sig tillrätta på golvet och drog sedan, på rekordtid ut så mycket han kunde på golvet. Stina bestämde sig för att skyltningen på Ikeas barnmöbler var allt annat än bra och samlade ihop alla stolar och bildade ett stort långbord. Så mycket trevligare än när alla matgrupper står för sig.

ikea-barnavdelning

ikea-barnavdelning-sittgrupper

 

Älskar Stinas outfit! Skidtröja + fotbollsshorts över tajtsen <3

ikea

Det var två trötta barn vi kom hem med runt 19.00 men de hade i alla fall haft kul.

Dagens lunch var dock barnfri, förutom en liten, liten bebis. Frans hängde med Fredrik under lunchen och sov hela tiden. i Gina tricots showroom fick vi en genomgång av vårkollektionen som till största delen är sportinfluerad. Så mycket snyggt! Väldigt många ”trendplagg” och mycket som såg lyxigt och dyrt ut trots klassiska Gina tricot-priser. Maten var dessutom heeeelt fantastisk och under lunchen pratade jag med bland annat Frida Fahrman om föräldrarkooperativ som alternativ till förskola. Hennes son går på ett. För mig är begreppet ganska nytt men har blivit tipsad om det tidigare av en kollega… känner att förskolesituationen inte känns riktigt så bra (pga att vi antagligen inte har någon plats…) som jag hade hoppats att den skulle göra en månad innan planerad start så just nu är jag öppen för alternativ.

gina-tricot-presslunch-ss15 Gina-tricot-Annika-Norman

Skulle gärna leva på Salmalax, mango och koriander…

gina-tricot-pressvisning

Någon lemon curd mousse med fransk maräng och färska bär. Heaven in a glass!

gina-tricot-pressvisning-ss15 gina-tricot

Så mycket snyggt i Gina tricots vårkollektion!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>