carnitas

Var tog tiden vägen?

Plötsligt har det gått flera dagar utan att jag bloggat. Fattar inte hur det gick till men några bidragande orsaker är att jag bytt både mobil och dator. Jag kom såklart inte ihåg inloggningen och kunde därför inte komma in via wordpress-appen och jag kom inte ihåg adressen till inloggningssidan via datorn. Aja, nu fungerar det i alla fall. Min mobil som jag fick häromdagen är dock en besvikelse. Jag klickade i att jag ville ha tillbaka mina gamla bilder från den senaste säkerhetskopieringen och plötsligt hade jag drygt 2000 bilder och 0 minne. Så problemet jag haft i typ 9 månader är tillbaka: Inget lagringsutrymme på mobilen. SÅ SJUKT IRRITERANDE! Så nu får jag fota via Instagram-appen, då sparas bilderna i kamerarullen även om jag inte publicerar dem men kvalitén blir sämre och formatet instagrammigt. Med andra ord fyrkantigt.  Och som ni säker märkt på mina märkliga ”dragarbilder” så är inte en här bloggmallen lämpad för fyrkantiga bilder, de måste typ vara liggande i ett visst mått för att  det ska fungera… aja. Jag har bestämt mig för att göra om bloggen för att den ska se okej ut och kännas rolig att uppdatera. Jag stör mig själv på konstigt beskurna bilder, avsaknaden på information och så vidare så det är galet att jag inte tagit tag i det tidigare.

De senaste dagarna har jag sysselsatt mig med lekdejter (mest för Frans) och igår lagade jag en relativt avancerad middag till ett gäng kompisar. Gjorde carnitas med tillbehör och hembakta tortillas. Till efterrätt blev det mini pajer med choklad och kola. Väldigt gott (om jag får säga det själv) och otroligt mättande…

Idag var vi på VM-brunch hos Annika som dukat upp allt jag gillar på en och samma gång. Och ikväll ska jag iväg och fira min kompis Anna som precis fyllt… 27. Blir alltid osäker på hennes ålder. Hon är yngre än jag i alla fall, så mycket vet jag, hehe.

Hörs snart! Hoppas du har en riktigt härlig helg!

carnitas-texmex

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>