middag

Vår söndag

Idag har vi hängt ute på Ekerö hela dagen. Lisa, Gustav och Stina var på dop så vi tog en promenad till Ekerö centrum, ett inte alltför spännande ställe, och åt thailunch på den lokala sushi/thairestaurangen. Det var förvånansvärt gott men vi valde ett vegetariskt alternativ för säkerhets skull, hehe. Det tog typ en timma att gå fram och tillbaka och det var superkallt. Toppen Annika men din ”härliga” förkylning. Jag VET att man inte ska ta nässpray hela tiden men vet ni vad? Jag hade varit världens mest trötta och förmodligen även mest irriterade person om jag inte gjorde det. Några dagar kan väl inte vara hela världen Frans har såklart också blivit snorig och som grädden på moset har han även fått utslag  på kinderna. Fredrik har (inte helt otippat) googlat fram att det är något eksem till följd av torr hy. Så nu kör vi Miniderm och hoppas det ska försvinna. Jäkla vinter alltså! Ingen i vår familj klarar kylan. Jag klarar den dock bäst men Fredrik säger (flera gånger) varje år hur han inte är gjord för kyla och att han faktiskt haft köldallergi en gång… känns som den berättelsen är något av en vintertradition i mitt liv numera. Som julmat på julafton och 12-slaget på Nyårsafton ungefär.

Frans är för övrigt varit ganska gnällig idag och jag tror det beror på att fler tänder är påväg. Ibland lutar han huvudet bakåt och skrattar, han tycker väl att världen ser roligare ut upp och ner? Hur som helst, när han gör såhär ser man ju rätt bra in i munnen och då kan man se, små, små tänder som sakta börjar tränga sig fram. Han har ju haft 8 tänder huuur länge som helst nu och jag har undrat om det typ inte ska komma fler. Någonsin. Men nu verkar de vara på gång.

Ikväll har vi ätit lax och massa andra goa grejer (chorizo, potatis, vitlök, lök och paprika) som grillats i ugnen och nu sitter vi alla fyra vuxna med varsin dator/ipad i knät. Stina och Frans sitter på golvet och försöker få vår uppmärksamhet. Skoja. De sover såklart.

Hoppas du har en skön söndagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>