Vad är det som är så kul med bajs?

Bilden har egentligen ingenting med inlägget att göra…

En sak som Frans ganska nyligen börjat med är att prata om bajs och att göra pruttljud efter typ varenda mening. Han tycker på riktgt att det är såå roligt! Jag fattar verkligen inte grejen och känner mer och mer att han ärvt mycket av sin humor från Fredrik. Inte för att Fredrik skämtar extremt mycket om bajs men jag tycker nog det är mer hans typ av humor än min egen…

När Frans sjunger och dansar och är seriös och avslutar han ofta det hela med ett pruttljud. Tänker att han kanske försöker ta udden av det allvarliga ned att skoja (?) till det. Alltså använda den så kallade humorn som en försvarsmekanism. Det kan han i och för sig fått från mig. Jag skämtar ju ofta när jag tycker någonting är jobbigt. Aja, hoppas det här är en kort fas. Vi försöker att inte uppmuntra det och inte heller skratta men Frans verkar leva efter att det är viktigare att han uppskattar skämten och har roligt än att alla har det. Ytterligare något han kan ha fått från mig. Jag skrattar mycket hellre ensam åt mig själv och mina skämt än inte alls.

Den här bilden togs då vi handlade inför nyår. Frans gick runt och sa: ”vad ska jag handla?” Och plockade ner massa saker i vagnen som vi sedan fick ställa tillbaka. Haha. Han tar verkligen efter vårt beteende och vårt sätt att prata mer och mer för varje dag som går. Så gulligt tycker jag.

Än så länge håller jag mitt nyårslöfte ganska bra om jag får säga det själv. Hehe.

2 reaktioner till “Vad är det som är så kul med bajs?”

  1. 1: Min son, 3 år, skämtar om bajs heeela tiden, men det är väl ”kiss&bajsåldern” man hört talas om tänker jag? Vi skämtar tillbaka och han fick bland annat en bajskorvskudde (emoji-bajsen du vet) i julklapp för han sa nån gång – på skämt – att han ville va bajs av tomten.
    Fasen går över liksom.. jobbigt för oss annars! Hehe.

    2. Jag har sett typ tre bilder av ert hus och vill se MER! Så jag hejar på dig och ditt nyårslöfte..

  2. Karolina: haha, ja verkligen kiss och bajsålderna. Minus kiss.
    Men bajs kastas (ej bokstavligen) in i de flesta sammanhang just nu! Hoppas på en kort fas ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>