Vacay

   
    
    
    
    
   
Vi har det toppen här på Kreta! Det är väldigt varmt så igår hängde vi mest i skuggan. Badade, låg inne och lyssnade på ljudbok. Jag har precis lyssnat klart på ”livet efter dig” och nu lyssnar jag på fortsättningen ”arvet efter dig”. Tyckte den första var helt okej men den andra verkar inte lika bra. Kan ha slumrat till lite under bokens gång för jag känner mig lite förvirrad. Haha.

Fredrik är och tränar men när han kommer tillbaka blir det frukost! Maten här är okej. Gårdagens fisk var grym men det är väldigt mycket spara-pengar tänk och tomater och så vidare känns inte alls sådär goda som de bruka vara i Grekland. De är förmodligen importerade från Peru eller liknande, billigast vinner tyvär ofta. Speciellt på den här typen av hotell. All inclusive på Ving låter kanske inte speciellt bra och det är det inte heller. Väldigt basic och de får de att låta som ALLT ingår men så är det inte. De vill verkligen tjäna på allt.

Men förutom det, sååå härlig semester! Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>