Vab-dag

   
Jag började äta en glass medan Frans sov och när jag ätit halva så vaknade han såklart. Så jag fick dela med mig. Är man sjuk så är man…

 Idag var Frans hemma från förskolan. Han hostade ganska mycket natten till idag och det kändes bara lite dumt att skicka ut honom i regnet. Det var Fredrik som bestämde att han skulle vara hemma med Frans och eftersom jag ofta jobbar hemifrån så blev vi hemma allihop. Fredrik jobbade dock mycket så det kändes som det var jag som vabbade, hehe.Frans mådde i alla fall fint under dagen, han har varit pigg och glad men det var nog bra att han fick ta det lugnt en extra dag. Han hade säkert blivit sämre annars.

På eftermiddagen blev det dock förskolan en sväng för vi hade föräldrarmöte klockan 16.00. Känns inte det så vuxet? När Frans kom in på förskolan sprang han rakt in och kastade sig i famnen på en av pedagogerna. Han var SÅ glad över att vara där!

Att gå på föräldrarmöte är enligt mig en av livets tre bästa grejer. Typ. Att sitta och bli matad med anekdoter om sitt barn och få så mycket positiva ord gör ju att man blir på världens bästa humör, haha. Tycker det är skönt att pedagogerna har exakt samma bild av Frans som vi har och jag blir så imponerad (och glad) över hur de verkligen har koll på honom och alla hans små detaljer. Världens bästa förskola, vill aldrig att Frans ska sluta där! Och inte någon av de tre pedagogerna heller förstås, de är så jäkla fantastiska och snälla!

Frans och Fredrik sover nu. Frans somnar ju rätt sent numera, cirka 21.30 ofta och vi brukar lägga oss med honom och sen gå upp men nu de sista kvällarna har vi lagt oss med honom, borstat tänderna innan och sen sovit för natten när han gör det typ. Tror inte det är något vi vill göra för all framtid men det är ju så mysigt att lägga sig tillsammans! Även om Frans röjer runt ett tag innan han kommer till ro och kan sova. Ofta vill han titta på något program på tv innan han somnar. Eller rättare sagt, han vill alltid titta på något, men det är inte alltid han får. Men ofta, helt klart. Ingen idé att försöka spela konsekvent förälder, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>