Tvillingpodden

  

Idag kan ni lyssna på det nya avsnittet av Tvillingpodden då jag är med och pratar om planerat kejsarsnitt. Känns som jag missade en del saker för jag var så fokuserad på att prata i micken, haha. Om ni brukar lyssna på podden så kommer ni kanske märka att den inte är lika ”vulgär” (rolig!) som den brukar. Jag får be om ursäkt för det i så fall… var nog min pryda och trista personlighet som höll Jessica och Angelica tillbaka, haha. Tycker det är en sjukt rolig podd, hoppas den är  rolig idag också. Lyssna gärna!

4 reaktioner till “Tvillingpodden”

 1. Första gången jag kommenterar här även fast jag läst din blogg i säkert ett halvår. du skriver på ett kul sätt :)

  Jag tyckte det var jätteintressant avsnitt! Något som jag dock reagerade över var din dialekt, väldigt härlig, men jag som aldrig hört dig prata förr blev förvånad haha.

 2. Elin: Vad kul! Tack snälla! :) ja, det är min Gbg-dialekt! :) Efter 8 år i Stockholm är den kvar, tror inte den kommer försvinna någonsin…

 3. Hej!
  Har läst din blogg några månader nu. Och tyckte verkligen det var kul att du var med i podden.
  Tyckte det var jätteintressant och höra om ditt planerade snitt.
  Fick min dotter i augusti och pga att moderkakan lossna så blev det ett urakut snitt så jag Sövdes snabbt. Efter det så har man bestämt att jag måste göra planerat snitt nästa gång. Och då var det verkligen bra och få höra någon prata om hur det går till. Visst att mvc säkert förklarar bra, men känns alltid bättre och få höra från nån som varit med om det. Långt inlägg här kanske men va bara tvungen och skriva.
  Så tack för att du dela med!
  Fortsätt med din härliga blogg’
  Mvh jenny

 4. Jenny: vad kul! :) ja, alltså jag hoppas du fick ut något av det, borde kanske förklarat mer ”klart och tydligt” men jag svävar ofta iväg när jag babblar på. Jag tror du kommer bli väldigt glatt överraskad av det planerade snittet med tanke på vad du varit med om. Jag upplevde det hela så otroligt odramatiskt och just: planerat.
  För mig kändes det som världens bästa förlossning och start på livet med Frans. Hoppas verkligen du kommer känna likadant när det är dags :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>