Tvillingarnas kids

   
Alice leker hund <3

 

Lilla Elsa <3

Imorse när jag gick mot Frans förskola (i ösregn, tack sommaren 2015!) smsade Jessica mig och skrev att hon var på ett cafe precis i närheten av vår lägenhet. Steffe och Angelica var på föräldrarkurs i krokarna så Jessica var ensam med Alice och Elsa i syskonvagnen och kände väl sig inte heeelt bekväm, vilket är fullt förståligt. Jessica följde därför med till Frans förskola och sen gick vi hem till mig och hängde oss själva på tork. Det var första gången jag träffade Elsa och hon var som jag föreställt mig bedårande och så liten och gullig. Älskar när benen liksom är uppdragna mot bröstet och om man lyfter dem ser de ut som en boll. Gullighets-overload. 

När Stefan och Angelica lärt sig att vara föräldrar kom de upp och sa hej och sen lämnade Lagergrens mig och begav sig mot jobb, föräldrarledighet och andra grejer.   Ikväll är det dock enbart jag och Frans. Fredrik har sommarfest med jobbet och vi har ätit, lekt, kollat Daniel tiger och Biet Maja. Tror att Frans är trött trots att han sov i två och en halv timma på förskolan. Men han är lite snorig så kanske han har någon förkylning i kroppen. När han somnar tänker jag jobba lite framför Sex and the city. Jag vet, jag är knäpp men det är en av mina favoritgrejer att göra, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>