Tusen saker i ett huvud

  Morgonen började på bästa sätt: frukost hos tjejerna på Gina tricot. Så gott och trevligt!

Efter det satte jag mig på närmsta fik och jobbade på som en galning i 4,5 timmar. Var jättekissnödig men orkade inte packa ihop datorn och gå på toaletten. Saken är att jag har SÅ mycket att göra förbtillfället och även om jag vet att det kommer lösa sig sen så har jag just nu tusen saker i huvudet. Den största grejen är helt klart Los Angeles. Hotell, flyg, outfits och hur jag ska utnyttja tiden där på bästa sätt är det som fyller mitt huvud och har fyllt det de senaste veckorna. Det är på grund av alla mina tankar som jag inte bloggar så mycket nu. Jag vet inte om de märkts men jag har tänkt på det. Men när jag har för mycket att fundera över så blir det inte att jag blir så bra på att skriva och komma på vad jag ska skriva om även om det inte är speciellt avancerat. Har använt tiden åt att maila hotell, söka efter hotell, googla olika boendealternstiv i LA, söka ännu fler hotell, googla områden och huruvida de är barnvänliga eller inte, sökt på flygresor, jämfört priser, letat inspirationsbilder, kollat modellagenturer, skrivit ner teman och vilken typ av kläder som behövs och så vidare och så vidare. Om jag inte hade jobbat med det här i snart 8 år hade jag aldrig tänkt tanken att åka iväg och plåta 7 modejobb på 11 dagar med en två-åring. Ibland känns det övermäktigt samtidigt vill jag ju verkligen och som sagt, jag vet att det kommer att gå. Minns att jag kände likadant unna vi åkte till Miami. Frans var då tre månader och jag plåtade sex jobb.

Mitt i allt satte jag mig ikväll och sorterade upp mina kvitton för år 2015, kände att jag ville få bort så många stressmoment som möjligt i livet, haha. Jag är knäpp ibland men det är så skönt att ha saker under kontroll, jag hatar att inte ha det. 

Ikväll har jag även nästan bokat hotell och flygresan får vi se… Väntar nog veckan ut i alla fall.

Om jag inte skrivit det innan så ska jag i alla fall plåta för Solo (såklart!) men även för Shapeup och Mama. Det ska bli så jäkla kul och spännande att plåta för Mama för det har jag ju inte gjort tidigare. Alltid velat dock. Eller alltid och alltid. Sen ett par år tillbaka.

Nu måste jag sova, godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>