Lindex PINK Collection

lindex-pink-collection-event
Jag, Nina, Niklas och Emma <3

Bild från Elle.se

Igår var jag på ett event som Lindex anordnade på Scenkonstmuséet. Det var såå trevligt! Och viktigt! Den 6:e oktober lanserar Lindex en kollektion ”Pink collection” där 10% av intäkterna går till att stödja bröstcancerforskningen. Under åren som Lindex samlat in pengar till bröstcancerfonden har de fått ihop över 96 miljoner kronor till forskningen. Det är verkligen helt fantastiskt!

Eftersom min mamma har haft bröstcancer känner jag extra mycket för just den här insamlingen. Och jag vet att det är tack vare alla pengar som samlats in som min mamma fick (bra!) vård snabbt och idag mår bra och får gå på rutinkontroller för att se till att sjukdomen inte kommer tillbaka.

Kollektionen då, alltså såå fin! Älskar kombon av vintrött och rosa! Så himla fint!

lindex-pink-collection

lindex-pink-collection-2016-29
lindex-pink-collection-2016-33

 

lindex-pink-collection-2016-27

 

lindex-pink-collection-2016-25

lindex-pink-collection-2016-27

lindex-pink-collection-2016-32Think pink! Kollektionen kommer ut i butik den 6:e oktober.

Och du! Glöm inte att undersöka dina bröst!

Hej från soffan

För det första: bilden ovan är inte manipulerad av varken filter eller smink. Jag är SÅ blek.

Hur som helst, jag tränade ju igår, mitt andra ”hårda pass” (förutom yoga och bodybalance) på cirka 1,5 år. Körde ju box med Angelica för någon månad sedan, det var betydligt värre! Men igår tränade jag Piloxing och det var faktiskt riktigt kul. Det är en mix mellan pilates och… just det! Boxning! Så inte lika tufft som ett rent boxpass men inte lika långsamt och ”segt” som Pilates. Så väldigt bra kombo enligt mig, har testat tidigare men det var läääänge sedan. Tyckte ändå jag hängde med riktigt bra och idag har jag ont lite här och var. Överallt är egentligen en bättre beskrivning. Till middag efteråt blev det pasta, ett glas vitt vin och salted caramel glass, har hört att man måste återhämta sig… Jag kommer nog aldrig kunna bli en äkta träningsperson, inte på riktigt. Jag är för ofåfäng, godissugen och lat för det.

Jag har gått ner mycket sedan Frans föddes mycket på grund av amning och även alla trappor vi hade på Fleminggatan, trodde jag skulle gå upp allt på direkten nu när jag fick hiss och slutade amma men det har faktiskt inte hänt så mycket. Magen putar ut ibland när jag ätit eftersom magmusklerna inte riktigt finns kvar för att hålla inne tarmarna. Eller jag har nog gått upp lite. En gång i somras kollade jag mig själv i spegeln och tänkte: nej, nu får jag bara inte gå ner mer. Och det gjorde jag inte heller. Det konstiga är att jag inte brytt mig mer om min vikt eller hur kroppen ser ut sedan Frans föddes än vad jag gjorde innan. Hade tänkt mig att det skulle vara tvärtom… men visst, hade jag haft 20 gravidkilon kvar ett år efter förlossningen hade det kanske låtit annorlunda. Antagligen.

Jag gillat dock tanken på att träna och känner mig duktig även om jag avslutar kvällen med glass och det är skönt att få komma iväg ett tag och bara röra på sig. Barnvagnspromenader är väl trevligt på sitt sätt men inte alls samma sak.

Idag har jag hängt med Hannah och Knut, varit i lägenheten, på Ikea (igen) och kollat på rean i Barkabys outlet. Köpte dock ingenting. Nu ska vi se ”Boyhood” så fort Frans somnat…