Toppentisdag

Frans imorse påväg till förskolan.

Den här tisdagen började inte så bra. Vi vaknade trettio minuter innan bussen skulle gå. Är så glad över att Frans är snabb på mornarna. Han åt sin gröt och han kolla på introt till Chugginton innan vi gick ut till bussen. Den går cirka 15 meter från huset och är ofta lite sen, skönt mornar som dessa! Han sa dock ”jag är så trött” när vi satt på tunnelbanan.

När vi gick på bussen så insåg jag att busskortet var kvar hemma så jag fick snällt men något motvilligt köpa en engångsbiljett för 43 kronor. Lämningen gick smärtfritt men när jag gått därifrån insåg jag att min dator låg kvar i vagnen. Fick ringa till förskolan som tog in datorn och lade den på kontoret till i eftermiddag. Åkte förbi Fredriks kontor och hämtade en resväska med kläder till en plåtning som skulle varit den 2:januari men som nu blir i veckan istället. Betalade för en ny SL-biljett och åkte hem.

Eftersom jag inte har datorn känner jag mig lite handikappad men samtidigt så är det skönt att man måste göra andra saker. Har städat och tvättat så de känns det som man gjort något viktigt idag ändå… undrar om det är såhär det är att vara hemmafru. Inte helt fel ändå, hehe. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>