vy

Tillbaka på Ekerö

Vad här hänt sedan sist? Jo, vi har flyttat ut till Ekerö igen. Lägenheten blev inte klar något av de  tre sagda datumen men jag har ärligt talat inte trott det heller. Exempelvis är badrummet helt utrivet vilket borde vara nog anledning till att inte flytta in. Så nu är vi hemma hos Lisa och Gustav igen men det gör mig ingenting. Jag älskar deras hus och det är skönt när Fredrik är hemma så blir det inte ensamt. Lisa, Gustav och Stina är i fjällen men skrev typ att vi skulle känna oss som hemma och att de tyvärr tömt kylen innan de åkte… De är på riktigt världens snällaste och de mest generösa personer jag känner. Vill såklart inte att de ska hända dem något tråkigt men OM det gör det kommer jag göra allt för att hjälpa dem så mycket jag bara kan!

Nu ska vi sova för jag är så himla trött… Igår lade vi oss 12.00 trots att Frans då sovit i tre timmar, så onödigt egentligen… vi gjorde ju inget viktigt eller mysigt. Så ikväll blir det tidigt. Frans verkar dock inte vara så sugen på sängen men när man är bebis får man inte bestämma. Eller var det tvärtom?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>