af

Tillbaka hos Frans

Åh, vad mysigt det var att få träffa Frans efter två barnfria dagar. Han blev faktiskt glad när han såg oss och log och jollra. Enligt mamma och pappa har han inte varit lika ”intresserad” av dem. Känns ju alltid lite kul att veta att man inte är totalt ersättbar. Frans har nu fått amma, tror han saknat det, och sovit i två timmar. Gud, vad härligt det är att få träffa honom igen, han är bäst!

Nu ska vi äta räkmackor framför Melodifestivalen. Jag är verkligen inget schlager-fan. Eller av Melodifestivalen ska man kanske säga eftersom schlager numera bara är en liten del av det hela.

 

8 reaktioner till “Tillbaka hos Frans”

 1. Nu är jag ju inte mamma än men jag hoppas och tänker att jag också blir som du i den aspekten och kan lämna bort E i några dagar och njuta lite av att vara barnfri. Det blir ju så mycket härligare när man väl ses då, med lite längt i kroppen och ny energi! Skönt att höra att helgen blev fin. Puss!

 2. Catti: Hoppas du blir inspirerad, jag tror att det kan vara viktigt att komma ifrån ibland, precis som man ibland behöver miljöombyte ibland trots att man inte har barn. Jag längtade så mycket efter Frans så även om han hade vart ledsen hela natten hade jag orkat med det mycket bättre än om jag tillbringat alla nätter de senaste två månaderna med honom. Man blir liksom nykär :)

 3. Johanna: Ja, men det kommer du kunna göra! Jag tyckte det va superskönt! Men minst lika skönt att komma hem :) Men så himla härligt att kunna vara med Fredrik och käka osv utan att behöva fokusera på Frans hela tiden. Och sova som man vill (minus vakna för att pumpa ut.)
  Puss!

 4. hehe :)
  jag tycker iofs också att det är rätt skönt de gånger vi lämnat bort Jack, och bara få fokusera på sig/det man gör, men OJ vad jag typ kastar mig över honom så fort jag kommer hem! :) fast sist vi hade barnvakt hade han varit ganska ledsen lite för länge för att jag skulle tycka att det var ok, så nu tar vi en liten paus med barnvakteriet. han är inte så pepp på att dricka ur flaska längre heller, så det gör det ju lite svårt också, man får äta snabbt ;)

 5. Stella: Ja, men då förstår jag verkligen att ni inte vill ha barnvakt just nu. Hade frans vart otröstligt när vi var borta hade jag tyckt att det känts superjobigt att lämna ifrån mig honom. Han verkar dock inte bry sig vem som tar hand om honom, sålänge han blir matad ;) Men det blir kanske annorlunda sen när han är äldre och mer medveten om vem som har hand om honom.

  Åh, jag hoppas Frans aldrig slutar med flaska (eller okej, när han är typ tonåring får han gärna dricka själv ur glas ;) men det är ju så smidigt med flaska ibland. Önskar att han ska börja ta napp och/eller tummen också. Då kommer jag va så lycklig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>