IMG_0230.JPG

Tidig morgon

Godmorgon! Vaknade jättetidigt idag, eller vid tjugo i sju. Fredrik skulle till jobbet tidigt och jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp. Har sovit halvdåligt inatt pga världens nackspärr (igen!) så varje jag gång jag rört mig i sömnen har det strålat till i hela nacken och ner i ryggen. Har faktiskt även drömt att jag har nacksprärr så kanske blev dubbel smärta på grund av det? hehe, nä, jag hoppas det går över. Jag vet ju vad det beror på eftersom jag de senaste dagarna släpat flyttkartonger, kläder till modeplåtning, en gigantisk tvättkorg som vi inte hann klart då jag kollat fel på tvättiden med sisådär 4 timmar (snark…) och ja, allmänt bärande på Frans och oergonomisk liggamning under natten. Aja, nu kan jag inte göra så mycket utan mest kolla rakt fram.

Gick i alla fall upp när jag vaknade och fixade lite småsaker, jobb, adressändring och anmälde en SJ-resa som blev totalt fel. Det var typ i juni men jag hade glömt göra det och när jag hittade biljetterna igår då jag rensade tänkte jag testa. Är bara 200 kronor men många bäckar små som det så fint heter… När Frans vaknar blir det gröt (om han bara visste skulle han nog vilja vakna prick NU!) och sedan blir det pressfrukost på Miss Clara Hotel. Det är Stokke som ska visa upp någon ny vagn. Apropå vagn så lade vi ut vår Brio Go igår så jag hoppas någon ringer och säger att de vill ha den. Hade vart så skönt att bli av med den innan flytten… Ska sälja vårt babynest (typ bebisprylen vi använt mest förutom vagn), vår babybjörnsele (som vi inte använt sååå jättemycket faktiskt) OCH vår babysitter (som vi också använt mycket) nu också. Känns som den tiden är över, så deppigt på något sätt! Selen vi har är för övrigt små, små bebisar, inte för stora killar som Frans annars hade vi inte gjort oss av med den. Har dock fått låna en större sele av min kompis Sanna men vi använder den nästan aldrig, jag bär helt enkelt Frans, kanske hade sluppit nackspärr en gång i månaden om jag använde selen..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>