Tidig morgon…

Imorse vaknade Frans klockan 05.00! Det har inte hänt sedan han var bebis, eller om vi åkt utomlands och tagit ett supertidigt flyg… men imorse vakna han pigg och sa att han ville ner och äta gröt… Fredrik gick ner med honom och jag halvsov till klockan 07.00, hehe.

Vi pendlar ju nu till förskolan så Fredrik och Frans tog en buss 07.30 och jag har suttit hemma och planerat lite. Har inte så mycket jobb denna veckan sp jag har tagit emot ett Elfa-system som levererades på eftermiddagen och sen åkte jag in och hämtade Frans. Förskolan har planeringsdag imorgon så jag ska vara hemma med Frans och reserverade precis biobiljetter till ”Sing”. Det är en chansning för den är lång men vi går runt 11.15 så han kommer nog somna i mitt knä om han tröttnar. Ska ge honom mellanmål innan och sen får vi äta lunch efter filmen om han är vaken. Tror dock att han kommer se hela filmen för han tycker det är så spännande att sitta och titta på film på det där sättet. Jag tycker också det ska bli mysigt! Tänkte åka till ett badhus först men gör det någon annan dag när Fredrik kan följa med.

Ikväll har vi ätit lax med glasnudelsallad, älskar det! Testa om du inte gjort det! Världens enklaste middag.

Laxfilé kryddad med salt, peppar, koriander och chili (någon kryddmix)Glasnudlar, lime, chiliflakes, mango och koriander.

Efterätt! Krav-märkta hallon och förmodligen supergiftiga jordgubbar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>