Tidig kväll, tidig morgon

   

 

Igår gick jag och lade mig med Frans runt 20.00 och inte senare än 21.00 sov vi alla tre. Fredrik hade varit smart och borstat tänderna och tagit av sig sina kläder. En annan hade planerat att gå upp igen när lill-Fransen knoppat in. Så idag vaknade jag 05.40 i gårdagens tröja och med oborstade tänder. Den känslan: priceless…hehe. Så nu sitter jag uppe och ”väntar” på att Frans ska pipa till inifrån sovrummet. Fredrik är också vaken men jobbar, han ska åka till Göteborg över dagen och roa sig (aka jobba) och jag ska hålla mig hemma eftersom det kommer hit en rörmokare. Vi känner inte honom så Fredrik tyckte det var säkrast om jag var hemma och ”vaktade” alla våra värdefulla saker… men JAG då? Tänk om det är mig han vill åt? Nä, det var ingen som uttalat ställde den frågan.

Så skönt med fredag idag! Innan gillade jag helgen eftersom Fredrik var hemma, nu gillar jag helgen efter som Frans (och även Fredrik) är hemma. Dubbelglädje, eller i alla fall halvt dubbel glädje.

En reaktion till “Tidig kväll, tidig morgon”

  1. Tycker också helgerna fått en helt annan innebörd o känsla sen Jack började fsk, han förstår inte riktigt fredagsmys än men det kommer väl ;)
    Hoppas det går bra med rörmokaren! Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>