#tbt

   
   
Tog de här skärmdumparna från min mobil igår kväll när jag inte kunde sova och låg och slöstirrade ner i mobilen. Känns som det var såå länge sedan de här bilderna togs. Jag tycker hösten är härlig på många sätt men sommaren är ändå sommaren. Allt är lite enklare, lite skönare!

En annan sak som slår mig när jag kollar igenom gamla bilder är hur Frans förändrats. Jag tänker inte så mycket på det i vardagen för man ser ju honom hela tiden men när man jämför nu och då så ser man verkligen skillnad. Lilla Frans, eller stora kanske jag ska säga. En annan sak jag dock funderar på väldigt ofta är hur allt blev som det blev. Att något som från början kändes tungt och lite ”slutet på livet” (okej, jag var väl lite dramatisk där ibörjan kanske) kunde bli så otroligt bra! Oavsett vad som händer i livet så kommer Frans alltid vara det bästa som hänt (Förlåt eventuellt framtida syskon, men man kan inte vinna allt, hehe…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>