maroccan-oil-hair-brush

Tappar man hår under amningen?

Jag vet inte hur det är för alla andra men ja, JAG gör det. Fredrik tror att jag inbillar mig men jag är varken hypokondriker eller korkad. Jag ser liksom att det sitter cirka 100 hårstrån på borsten varje gång jag borstar håret och när jag tvättar håret blir det en matta av hår vid golvbrunnen. Det ligger dessutom enstaka hår över hela lägenheten! Mysigt och verkligen inte inbillning!

Jag gillar ju i och för sig tunt hår (brukar ju betala för att få det just så) så egentligen klagar jag inte. Fattar bara inte varför håret ramlar av för att jag ammar?

Idag när jag skulle gå på bussen med vagnen var det folk som gått på där fram som stannade upp hela ingången och jag kunde inte komma in i bussen. Mesig och nej-men-inte-ska-väl-jag-gå-på-bussen-bara-för-att-min-barnvagn-med-mebis-i-redan-är-på som jag är så stod jag där snällt och vänta. Tillslut var det ett äldre par som röt ifrån: ”Släpp fram barnvagnen!”. Människorna som stod och småsov hajade till och flyttade sig så att jag kunde gå på. Blev så tacksam mot paret som sagt ifrån. Skönt att alla i lokaltrafiken inte stör sig på en, hehe.

Nu har jag haft en heldag på stan och har precis satt mig i soffan, dyngblöt (ja, det regnar ute) med dagens första kaffe (!). Kände mig rätt förkyld imorse och ja, jag gissar på att det kommer kännas värre ikväll om inte tidigare.

Nu: boka hyrbil, kolla upp adress till hotellet, packa och fixa det sista så att lägenheten är tipptopp imorgon då det är dags för förhandsvisning. Kanske inte skrev det men vår lägenhet ligger ute till försäljning!

3 reaktioner till “Tappar man hår under amningen?”

  1. Jättevanligt att tappa håret! Men det är inte för att du ammar, utan för att när man är gravid så tappar man nästan inget = allt måste komma av sen. Segt, men vanligt. Har inte drabbat mig än, tack och lov, jag behåller gärna mitt (fast jag kapade 15 cm idag..).
    Ha en härlig resa, hoppas Frans inte får ont i öronen!

  2. Hoppas försäljningen går bra, ser ju riktigt fint ut. Vädret gör mycket för bilderna också.
    Såg att det stod 4trp ög
    Tänkte på när jag var brevbärare och vi skrev på breven var de skulle i huset så man visste vilken våning man kunde hoppa över osv, till exempel 1:1 som är våning ett dörr ett. Men så ringde en arg man in och frågade varför det stod bög på alla hans brev. Bottenvåning över gården…

  3. Em: haha, sjukt kul! Ja, vi bor högst upp i gårdshuset. Jag stödes inte av trapporna förrän nu när jag måste släpa upp Frans i liggdelen men hade jag vart brevbärare hade jag förmodligen hatat min lägenhet. Då hade jag ju bara velat att det skulle gå snabbt och smidigt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>