Täby t/r

   
 Idag efter soffjobb (jobb i soffan) åkte jag ut till Täby. Lisa hade fixat in mig på ett bloggevent som Amvina höll i tillsammans med Barnplaggsguiden, eller Shiela som hon egentligen heter. Det bjöds på Afternoon tea (kaffe för mig) och en liten presentation av olika barnprylar, allt från åkpåsar och regnskydd till mjukisdjur och drickflaskor. Det var massor med barn där men det gick faktiskt väldigt bra ändå. Såg att fler tog till knepet ”här får du mobilen bara du är lugn!” Under presentationen… På eventet var även Jessica och Angelica och lilla Elsa såklart. Det är det absolut bästa med events, att få träffa sina vänner! 

När vi skulle gå sprang en tjej efter Lisa och sa att hon hade vunnit en tävling. Priset var en supermjuk filt. Lisa undrade lite var denna vinst berodde på då hon inte visste att det hållits en tävling. Jag gjorde en ren chansning och gissade på ”dagens fulaste outfit”. Svaret bara dök upp i huvudet och ut genom munnen. Trots att Lisa beklagat sig alldeles innan över att hon var trött på sin klädstil. Sån är jag. Elak ända in i själen men också rätt kvicktänkt och rolig om jag får säga det själv. Oavsett vad priset var för så var det garanterat en välförtjänt seger…

Ikväll har min kompis Annika varit här och ätit middag, vi gjorde en supergod pastasallad. Inget speciellt men en klassiker med pasta (!), pesto, tomater, basilika, mozzarella, olivolja och oliver. Vi skojade om att den var så originell att vi skulle göra en egen kokbok under titeln ”Mitt Italien”. Ovanliga recept som exempelvis Casprese skulle också finnas med och när den blivit en succé skulle vi släppa en mexikans kokbok med recept på bland annat tacopaj… Väldigt nytänkande, eller hur? Hm, vi var nog tröttna när vi skojade om kokböckerna men just där och då var det såå kul!

Frans vägrade äta pasta med pesto så hans middag har varit ett plock av kex och vindruvor. En fattig variant av en ostbricka kan man säga.

Nu sover han som en lite stock och jag ska strax göra detsamma. God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>