Spanien-livet

Balkongmiddag för två.

Vi har det riktigt härligt här i Espana! Soligt, varmt, god mat och nära till allt. Frans har dock en liten ”fas” där allt snabbt blir jobbigt och det är klart att det tar på krafterna. Mest mina, hehe. Men när han är på sitt vanliga humör är han desto godare. Uppskattar det SÅ mycket!

Han och Stina har (oftast) jättekul ihop och hon hittar på små rim som hon sjunger och Frans tjuter av skratt och skriker ”mera!” och ”igen!” Mycket prutt och rap men jag bryr mig inte. Sålänge de är nöjda och glada typ. Han sjunger också med och Stina blir såklart väldigt gladoch  exhalterad över den entusiastiska publiken och kan fortsätta i evigheter. De tjafsar såklart en del också. Mycket iPad-relaterade diskussioner som slutar med en arg Stina och en tjutande Frans. Och två trötta mammor. Haha!

Tanken var att Fredrik och Gustav skulle komma ikväll (om cirka en timma faktiskt) men deras plan blev inställt i sista sekunden. Det störande var att de fick veta det när de var på flygplatsen. Planet hade då inte lämnat Alicante vilket Norweigan borde fattat skulle innebära grava förseningar i bästa fall men trots det blev det inget besked till de incheckade passagerarna förrän 50 minuter innan planet skulle lyfta. Förmodligen utgår någon typ ersättning men det känns rätt oviktigt i sammanhanget. Nästa plan går imorgon klockan 14.00 vilket betyder att hela dagen försvinner och Gustav och Fredrik får bara två heldagar här. Det enda positiva med det här var att Fredrik kunde skriva på ett kontrakt hos mäklaren ikväll klockan 21.30. Vi har nämligen sålt vår lägenhet idag! Vi hade visningar i söndags och måndags och totalt var det 47 sällskap sol var på plats och kollade. Vi är sååååååååå nöjda och glada och lättade och vår mäklare var typ helt paff över hur resultatet blev. Det gick bra med andra ord. Nu har vi till slutet av mars (!) på oss att hitta nytt. Villa i Bromma? Radhus i Stureby? Lägenhet i Nacka eller kanske inne i stan? Vi har ingen aning! Så himla spännande tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>