Sommarfest och matsäck

Idag är det sommarfest på Frans förskola så vid 15.00 ska vi dit och lyssna på barnsång och ha picknick på innergården. Jag försöker effektivisera och gick därför och handlade påväg till jobbet. När jag var i butiken fick jag hjärnsläpp och visste verkligen inte vad jag skulle köpa. De äter ju smörgås till mellanmål strax innan så ytterligare en macka känns onödigt, även om den garanterat hade uppskattats… Jag ville egentligen köpa kakor av något slag men på den lilla mini-Ican som jag handlade på fanns inga barnkex eller liknande. Funderade på Tom & Jerry-kex men nej, jag vill faktiskt inte att han ska börja gilla socker riktigt än. Kanske är onödigt hård, vet många som ger sina barn godis och tårta och deras barn lever och frodas… Antar att jag är den trista mamman som alltid har morotsstavar med sig och jag är tyvärr rätt säker på att Frans aldrig kommer tacka mig för hans hälsosamma kost. 

Vad jag tillslut köpte? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>