20140727-111755-40675360.jpg

Snipp snapp snut så var semestern slut!

Idag renar det, i all fall i Mönsterås där vi vaknade. Nu är vi påväg upp, hem till Stockholm och det känns faktiskt riktigt bra trots att det innebär att semestern snart är slut. Fredrik kommer visserligen vara hemma den kommande veckan också men vi kommer att tillbringa tiden med att rensa och packa inför flytten. Måste även in och jobba lite.

Det här är första sommaren på väldigt länge som jag inte åker utomlands, är sååå tacksam för vädret vi haft de senaste två veckorna, fram till idag. Drömsommarväder! Det har varit riktigt härligt att semestra i Sverige och det kommer vi garanterat göra igen. Först var vi ju i Göteborg hos mamma och pappa i sex nätter, sedan i Falsterbo nere i Skåne i sex nätter och nu avslutade vi med två nätter i Mönsterås, en bit utanför Kalmar. Att bila (i en minibil i form av en Toyota aygo) med en 7,5 månaders bebis har gått över all förväntan! Vagnen ligger i framsätet, jag och Frans delar på baksätet och väskorna ligger i bagageluckan. Kompakt men ändå komfortabelt! Visst, en stor SUV hade såklart varit najs men den här bilen fick vi ju låna och den drar knappt en halv liter per mil! Hehe, hej hej Snål-Annika!

Hur som helst så har vi haft en megasemester! Känns som vi hunnit med mycket, träffat kompisar, inte alla men velat kanske men några i alla fall… Det enda jag saknar nu är godis (vill så himla gärna ha choklad!) och en toalett, sjukt kissnödig pga kaffe, juice, Loka crush OCH mjölk i flingorna till frukost…

20140727-112320-41000556.jpg

20140727-112321-41001992.jpg

20140727-112318-40998795.jpg

4 reaktioner till “Snipp snapp snut så var semestern slut!”

  1. Å låter härligt! Själva kan vi åka knappt 20 min med vår snart 6-månaders innan hon skriker så hon knappt får luft. Hon hatar att åka bil :-). Hoppas det går över snart!

  2. Sanna: Åh, förstår det, men hon kommer kanske ändra sig! =) Frans sover bäst i bil och barnvagn men han blir ju arg när han får sitta för länge eller om han vaknar och vill upp, inte så kul att köra med en skrikande bebis, det tar liksom lite fokus ;)

  3. Nu har jag blivit jättesugen på att åka till Falsterbo efter att ha följt er semester! Haha. Har inte varit där sen jag var typ 5 år så kommer inte ihåg så mycket, men ser verkligen fint ut på dina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>