Snipp snapp snut så var julen slut

   
   
Nu är maten slut (eller nej, men jag skulle spricka om jag åt mer) och paketen öppnade. Vi hade väldigt få så det gick rätt snabbt. Vi öppnade tidigt, typ efter Kalle så att Frans skulle ha något att göra… Han somnade tidigt ikväll, redan 20.00 (!) eftersom han sov så kort på dagen och han har verkligen lekt och promenerat non-stop! Av Fredriks farbror och hans tjej fick han figuren ovan. Den blinkar och pratar och även om Frans var rädd ibörjan har han nu slitit ut batteriet (och mina öron) ordentligt under kvällen. Av mina föräldrar fick han kläder och en stor påse med smoothies. Haha.

Kvällen avslutades med snittar och nu kollar jag på ”The Holiday”, en av mina topp fem filmer. Älskar den! 

Jag gillar ju verkligen julen men den får mig alltid att tänka extra på de som inte har någon att fira med eller de som har jobbiga familjerelationer. Jag kan absolut bli trött och irriterad på min familj men inte på det sättet. Det är liksom inte några bråk eller alkoholrelaterade problem, något som tyvärr är väldigt vanligt under julen. Önskar verkligen att ingen behövde bara ensam en dag som denna och slippa känna sig extra utanför och ledsna. Framför allt barn för julen är ju barnens högtid framför allt. Eller det borde vara så. Tror inte Frans förstår så mycket av konceptet i år, han tyckte det var roligt att öppna julklappar men vi hade ingen tomte eller liknande så han tänkte väl mer att det var en kul dag rent allmänt… 

Nästa år är han kanske med lite mer på (jul)noterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>