Skor påväg!

Toms-lekmer-barnskor

Skor, Toms, 399 kr

Det blev ett par skor till Frans, ett par Toms. Känns som bra skor i sommar. Kollade även på de här från Oas på Babyshop, de är också supersöta! Min kompis Becca sa för ett tag sedan följande ”Om jag skulle beskriva Annika så skulle jag säga att hon är en tjej som klipper ut rabattkuponger”. Haha. Fredrik blev lite förvånad för han skulle nog snarare säga att jag är en person som bara vill handla massa ”dyra saker” hela tiden och inte riktigt tänker på vad söker kostar eller om varan i fråga är värd det… Jag skulle dock säga att jag är någonting mitt emellan, jag älskar att fynda och har inga problem med att lägga fram en rabattkupong som ger 5 kronor rabatt om man köper en smoothie men jag är verkligen inte snål och försöker inte spara in på allt. Tycker att det är en jäkligt trist egenskap faktiskt. Inte att spara och hålla i pengarna men att vara snål (de som har pengar men ändå ber vänner swisha över 15 kronor för en kopp kaffe… inte för att jag känner någon som är sådan men det finns garanterat sådana människor…) Jag förstår dock vad Becca menar för när jag var yngre och bodde hemma med mamma och pappa hade min mamma ett så kallat ”Entertainment-häfte” där det fanns massa rabattkuponger på diverse butiker och erbjudanden om att äta 2 för 1 på massa olika restauranger i Göteborg och även andra delar av Sverige (goolade och det finns faktiskt kvar, min mamma köper det dock inte längre, men måste vara rätt aktiv för att de ska löna sig, har för mig att det var rätt dyrt.) De här kupongerna använde jag ganska ofta. Exempelvis om vi skulle fika på Espresso house kunde jag se till att vi betalade med en kupong och fick billigare fika eller om jag skulle köpa gympaskor köpte jag dem på Intersport sheshop (finns den butiken ens kvar?) hellre än exempelvis Stadium eftersom jag hade 20% rabatt på valfri vara där. Haha. Idag kan jag också tänka att jag hellre handlar en viss grej på Åhléns eller NK då man får klubbpoäng där och samma sak när jag handlar mat. Eftersom jag har Coop Medmera handlar jag hellre på Dagslivs än Willys trots att jag veeet att Willys överlag är billigare. Men jag är helt enkelt SÅ lättlurad.

Okej, låååååång utläggning. Det jag skulle säga angående skorna var att jag skulle beställa dem men innan jag betalade googlade jag lite på rabattkoder på Lekmer (det är också en sak jag ofta gör, hehe. Man kan ju få gratis frakt, ibland 100 kronor rabatt om man handlar för 500 kronor och så vidare…) och då hittade jag en kupong som gav 10% på ett köp på Cuponation, dock endast till ordinarie pris. Men alltid något. Nu hoppas jag att skorna passar i storlek för jag hatar att returnera, det är utan tvekan det jobbigaste med att handla online. Returnerade en grej på Asos och fick då betala 155 kronor i frakt. Känns inte sådär jättevärt. Men aja, viktigast är ju att det man köper passar.

2 reaktioner till “Skor påväg!”

  1. Jag har ju en kille i frans ålder och tycker det här med schyssta skor är så jäkla svårt! Hittar inte Toms i någon strl mindre än 22, kan det stämma? 22 är typ 14,5 cm långa.. Min son har ”bara” 13 i fotlängd..

  2. karro: ja, väldigt svårt men jag gillar sneakers med kardborre bäst! :) jag vet faktiskt inte vilka storlekar Toms finns i men jag valde 22 för det har han på sina adidas. Har inte mätt fötterna själv… Får helt enkelt hoppas att de passar :) Känns som det är så olika från sko till sko beroende på modell osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>