Sixties från Fermob

   
 Älskar utemöblerna i serien Sixties från Fermob.

Igår beställde vi utemöbler. Jag ville ha dem förra sommaren också men det kändes så dyrt och bla, bla… Så efter mycket velade bestämde vi oss för att köpa två rottingstolar på Granit, de är superskönt och snygga men det är ju trevligt att kunna sitta och äta ordentligt och kanske mer än bara jag och Fredrik. Vi har ju Frans osv. Hehe. Så man kan säga att vi funderat ett år nu och kommit fram till att vår nuvarande möblering inte är optimal.

Så igår beställde vi via Svenssons i Lammhult för de hade någon kampanj så att man fick 10% av summan i presentkort när man köpte utemöbler och eftersom vi redan tänkt köpa en blomlåda från Ferm Living så tänkte vi att vi ju nästan får den gratis med presentkortet. Jag är ju en äkta fyndälskare! Om man nu kan kalla det fynd när man köper utemöbler för 14 000 kronor… Hur som, detta känns såå bra! Tycker möblerna är så himla fina och känner verkligen lycka över att vi ska få hit dem, förhoppningsvis till nästa helg! Materiellycka kan vara underskattat.

OBS! Är inte på något sätt sponsrad eller ensam om att få ta del av erbjudandet. Enda kontakten jag haft med Svenssons är ett mail från kundtjänst som bekräftade min beställning. 

Nu ska jag slå ihop datorn och dra iväg och äta lunch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>