Sista kvällen och dagen i NY

Godmorgon från New York! Här kommer lite blandade bilder från senaste dygnet. 

Vilken resa vi haft! Jag hade velat stanna längre samtidigt som jag känns att 5 nätter borta är lagom. Inget jag kommer göra varje månad såklart (av ekonomiska skäl om inte annat) men det var verkligen kul att komma iväg på en sånhär resa med kompisar. 

Igår åt vi middag på Buddakhan som var heeelt fantastiskt, sååå fin lokal och GRYMT god mat! Vi åt en avsmakningsmeny med massa gott, minns inte exakt vad allt innehöll men det var vårrullar med hummer, räkor, dumplings med kyckling, sallad med pekinganka, ramennudlar, fisk, pilgrimsmusslor, kokosris, pak choi osv, osv. Helt underbart var det! Vill gå dit och äta igen. Middagen avslutades med en dessertavsmakning och sen drog vi hem och drack vin.

Vi avslutade kvällen på Jane hotel, det är en nattklubb på bottenvåningen och jag har varit där innan, en gång för kanske sex år sedan. Då berättade Mark som jag var där med att tvillingarna Olsen brukade hänga där. Jag var såklart väldigt imponerad, haha. 

Idag åker vi hem till Sverige. Jag började packa igår och nu har jag tvättat håret och stängt resväskan. Som alltid är jag klar först, haha! Det är alltid så när jag reser med folk. Jag är faktiskt sjukt snabb på att göra mig iordning, bestämma vad jag ska ha på mig och så vidare. Sen kanske jag ser tio gånger sämre ut än de andra också, hehe…

Nu blir det (snart, när de andra är klara) frukost på Two hands och sen upp mot Central park och Upper east side.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>