frans

Sista inskolningsdagen

Nu blir det inte mer inskolning för mig, imorgon ska Frans nämligen vara där helt på egen hand. Jag ska lämna honom klockan 9.00 och tänkte sedan hämta honom 14.30, efter mellanmålet. Idag har tyvärr varit den sämsta dagen av de tre vi tillbringat på förskolan. Frans har varit väldigt mammig och gråtit när jag försvunnit en kort stund eller typ tröstat ett annat barn. Vet inte om han fattar att någonting är på gång?

Hm, hoppas det går bättre imorgon. Frans kan ju leka självständigt och är nyfiken på det mesta men jag tror han trivs bäst när jag är i närheten. Men nej, jag kan inte hänga på förskolan jämt, det går tyvärr inte, även om tillvaron är rätt trevlig. Trodde det skulle vara mycket stökigare och att ljudnivån skulle vara på gränsen till oumbärlig men så är det inte. Frans sov dock från 12.00-13.30 så det var skönt och han äter hur mycket som helst. Idag fick de kycklingbitar med ris och vitlöksås. Det var supergott faktiskt, haha.

Efter mellanmålet mötte jag upp Angelica som varit på ultraljud (!!!) och vi gick hem till mig och hängde. Frans somnade efter en stund i sängen och Alice somnade i Angelicas knä efter att ha lekt lite i vår säng. Hon är allt en liten munsbit, så glad och sprallig.

alice

 

Nu har jag varit och tränat igen, lika bra att passa på när man ändå måste dit för att duscha men hur som, under avslappningen låg jag och funderade på vilka moment jag måste ta tag i för att känns inre lugn, haha. Låter kanske löjligt men jag kan ibland känna att jag har tusen saker i huvudet, blir inte stressad lätt men vissa saker ligger liksom och skaver lite och jag har kommit på att jag behöver lösa följande tre saker:

1. Min deklaration för 2014 (oktober-december) Skriva ut fakturor, kontouttdrag osv och sen lämna allt till min revisor.

2. Fixa ny bloggmall! Jag hatar den här och känner att jag inte vill lägga upp bilder eftersom de blir så fula i den förinställda bildmallen…

3. Fixa min hemsida. Har bestämt mig för att göra en tumblr-variant, men det var inte så enkelt som somliga sagt…

(4.) Fixa två kommande plåtningar till SOLO, men det kommer hända naturligt nu när jag kommer ha tid att jobba på dagarna.

3 reaktioner till “Sista inskolningsdagen”

  1. Vi hade sista inskolningsdagen idag också, men det kommer ta lite längre ändå men delvis vill jag det och så behövs det. Jack sov på fsk i typ 40 min första dan, igår gick vi hem efter lunch och idag var han själv från typ 9:30-12, men d

  2. Alltså att kommentera från en iPhone är dessvärre inte så optimalt, därav halv kommentar.. Iaf det gick jättebra när han var där sjölv, de gick till en park och så somnade han när de gick hem och så kom jag när de åt och så gick vi efter för då skulle ju alla sova. Imorgon får han va själv från 9:30 och så får de testa att lägga honom tror jag, annars hämtar jag efter lunch. Ja jobbet blir ju lite lidande, men jag känner att det är värt det och så har jag ju faktiskt möjligheten! Inte alla som har! Tycker överlag att det gått jättebra, men tror de ledsna mornarna kommer när han kanske börjar fatta att han ska va där utan mig men jag tror nog det ska gå fint!

    Vilka tider är det tänkt att Frans ska gå? Hoppas det går bra imorgon! Eller var det idag han var där själv?

  3. Stella: Åh, vad kul! Ja, man får ju testa lite början känns det som. Jag sa till pedagogerna att om Frans är otröstlig kan jag hämta tidigare så då får de bara ringa men hittills har det ju gått bra! :) Han kommer gå 9-15 om det känns bra men både i fredags gick det utmärkt! Imorgon är det dags igen :) Hoppas Jack trivs super! jag tror att de har skoj på förskolan men självklart är det tråkigt att inte få vara med sin härliga mamma hela dagarna, det kan alla bli lite ledsna för ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>