Sen sist…

  Har jag sorterat upp maaaassa kläder från Ellos till modevisningen som hölls på Loppis höstvetet i söndags. Jag stylade de bloggarna som gick visningen, all dressed in Ellos. Här är Angelica och lite kläder…Plåtat den här tjejen (och en tjej till) till Amelia. Stoor jeansguide comin’ up!    Varit på Guldknappen med bland annat de här superhärliga tjejerna. Therese, Emilia och Emma <3  Haft mina föräldrar här uppe på besök!  <3 Varit på ett fantastiskt härligt bröllop för min kompis Camilla som gifte sig med sin Johan i Bollnäs. <3 Hängt med Fredrik <3  Pussats med den här lilla godbiten! <3  

 Gjort ett modejobb för Shapeup men den här vackra tjejen. Mathilda – ett riktigt proffs!  Lämnat tillbaka kläder, mest jeans. Frans hjälpte till…  

 Hunnit se EN enda visning under modeveckan. Det blev Lexington som visade massa plisserade plagg. Älskar plisserat!  

Satt ihop ett modejobb som vi ska plåta på torsdag! Lekt i parken med Frans. 

Och det var typ det. Eler jag hunnit tvätta också. Och nästan skriva klart min jeansguide. Vad jag inte hunnit är att tvätta håret. Det blir morgondagens första och viktigaste (!) projekt!

Nu ska jag sova för imorgon (efter hårtvätt) drar jag till Berlin!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>