SEMESTER!

mallorca

 

Ses i juli!

Alltså dagarna har bara gått och jag har inte skrivit någonting här på flera dagar. Det har varit en kombination av jobb, förkylning, stress, mer jobb, Frans såklart och ren och skär glömska.

Jag har verkligen jobbat den här veckan, konstant! I alla fall då Frans varit på förskolan. Jag har hostat på nätterna, vaknat supertrött med huvudvärk och druckit kaffe trots noll sug pga förkylningen, bara för att piggna till och kunna hålla mig någorlunda klar. Har massa på gång, stylinguppdrag, mitt ordinarie jobb för SOLO och kommande jobb för Amelia och Loppi magasin. Hade det inte varit för förkylningen hade jag inte klagat men nu har jag bara känt att det jag gjort blivit dåligt och jag har suttit med saker i tre dagar som vanligtvis tar ett par timmar (!)

Men nu till något mycket roligare: mellan hosta och jobb har vi bokat en resa till Mallorca med Angelica och Stefan. Ska bli så himla skoj! Vi har hyrt en villa, inget megalyxigt men ett hus med trägård och terass och en gemensamt poolområde för de andra som hyrt liknade villor och lägenheter i området. Är så peppad! Eftersom Angelica hörde på nyhetsmorgon att Mallis är sommarens hetaste resmål skyndade vi oss att boka flygbiljetter igår. Innan priserna drog iväg… Tyckte dock ändå biljetterna var rätt dyra: 12 000 kronor för oss tre. Det kanske är okej under högsäsong men med tanke på att vi betalade 15 000 för oss alla tre till Los Angeles så känns mycket… men detta är direktflyg, okej tider och med Sas så det får gå!

Oavsett, så jäkla glad att vi åker, och ganska snart dessutom. 4 juli drar vi!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>