bild

Saturday night

En sak jag märkt är att dagarna bara försvinner, vet att jag bloggat supersällan de senaste dagarna. Jag, eller vi, skulle varit hos min kompis Åsa cirka för 10 minuter sedan men istället sitter jag i köket och Fredrik är ute på loftgången och försöker hissa upp vår soffa med hjälp av sin bror, en kompis och förhoppningsvis jäkligt starka rep. Att det här skulle ske just precis nu bestämdes för cirka en timma sedan och det var bara att smsa Åsa och säga att vi skulle bli sena… hoppas de är klara snart, jag vill gå och Frans börjar bli trött. Han sitter dock himla lugnt i mitt knä nu och petar sig i örat och suckar av lätt uttråkning.

Idag har vi gjort grejer non-stop och jag har ärligt talat rejält ont i huvudet. Imorse vaknade jag 06.00 av att Frans gnällde. Det gjorde han sedan med jämna mellan rum i cirka en timme. Jag är verkligen extreeeemt bortskämd med att sova på nätterna för de här fyra gnällsessionerna som varade i cirka 5-10 minuter fick mig att undra vad som var fel på Frans. Haha, han är dock jättesnuvig nu så jag tror helt enkelt att det va förkylningen som gjorde sig påmind imorse. Jag  lyckades somna om till slut och sov till efter 9.00. Efter frukosten gick vi till stan och letade efter en TV, efter typ 1,5 timmar på dötrista Elgiganten gick vi. Utan TV.Vi kunde inte bestämma oss, eller Fredrik kunde inte. Jag sa att vilken som dög åt mig. Tog en kaffe, gick hem, packade upp, gick till Oscar market och åt sen lunch med Emelie, Annika och Camilla, supertrevligt och gott! Jag åt Burrata, mums!

Efter det gick vi till H&M och köpte en varm höstjacka till Frans eftersom sommaren uppenbarligen är över, till Coop och köpte mat och sen hem och packade upp kartonger. Känner mig slut men ja, det är bara att hoppas på tunnelbanan.

Vi hörs imorgon! Ha en riktigt skön lördagkväll!

ps. vet inte varför men Frans har börjat lägga huvudet på sned ibland. Han kanske gillar att kolla på världen från en annan vinkel?

IMG_0362.JPG

IMG_0368.JPG

IMG_0366.JPG

IMG_0363.JPG

IMG_0373.JPG

IMG_0374.JPG

IMG_0369.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>