Säg hej till vår nya fåtölj!

  

Jag vet inte vad som varit bäst med dagen: att Frans lekte för fullt på förskolan och inte ville gå hem utan fortsätta leka när jag tog fram ytterkläderna eller att jag blev ägare till den här fåtöljen som jag hittade på Blocket häromdagen. Har länge letat efter en ”Järpen” men inte haft någon vidare tur. Den här fåtöljen är designad av samma arkitekt, Niels Gammelgaard för Ikea 1986. En äkta designklassiker som känns högaktuell men samtidigt klassisk och tidlös. Jag är såå nöjd! Fick med en originaldyna också men den kändes inte bra, man vill ju se stolen, inte en stor mörk kudde… Ska köpa ett grått fårskinn och lägga i den vid tillfälle mest för komforten. Alltså jag älskar den här stolen! Okej, känns väl som jag är lite mer exalterad över mitt Blocketfynd än Frans självständighet tidigare idag. Det har helt enkelt varit en riktigt BRA dag!

  

En reaktion till “Säg hej till vår nya fåtölj!”

  1. Pingback: Ny stol, igen -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>