20150220-222658.jpg

Så var man 30 plus…

Idag fyller jag 31! Låter inte speciellt skoj men dagen har varit riktigt bra! Eller på förmiddagen satt jag hemma hos mina föräldrar, lekte med Frans och tvättade håret typ. Inte såå födelsedagsaktigt. Men på eftermiddagen åkte jag och Fredrik in till stan, jag visste inte alls vad vi skulle göra men kände att jag inte hade något val, hehe. Fredrik hade planerat så himla fint. Vi började på en mysig champagnebar, drack en supergod champagne, åt oliver och någon Pata negra liknande skinka. Gick sedan till Acne-butiken på Magasinsgatan och där fick jag välja valfri grej. Hittade dock inget som kändes hundra. Hade kunnat ta någon t-shirt men istället gick vi till Filippa K där jag hitta en superfin tröja i cashmere och något annat. Gick då till Puta madre, drack ett glas rödvin, skulle sedan gå till artilleriet där jag skulle få välja ytterligare en present men det var stängt. Gick då till Hello monkey där vi senare avslutade kvällen. Älskar maten där!

Har haft en superhärlig födelsedag men jäklar vad trött jag är nu klockan 22.30… Måste vara åldern.

20150220-222735.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>