Roligast just nu…

   
    
 Frans älskar att öppna köksskåpet mest för att han nyss insett att han kan. Han drar ut det, kollar vad som finns och stänger det sedan igen. Ibland tar han ut spagetti och försöker pricka det i förpackningen igen, ibland går det men vi har spagettistrån i de första förpackningar i det där skåpet…

Idag var han arg på mig och det är ren trots ni ser i blicken. Haha. Han öppnade skåpet för att jag sa att han inte fick.

Fredrik är på ”Hela Sverige skramlar” ikväll och jag lade Frans klockan 20.00, det tog EN timma innan han slutligen somnade i min famn. Anledningen var att vi inte hade någon napp hemma och det gjorde att Frans var otröstlig i omgångar under den där timman. Han älskar verkligen sin napp… Efter ett tag började jag låtsas nysa. Han tycker det är SÅ roligt. Jag håller för munnen och säger ”atjoo!”, det fick en tårögd Frans att skratta och kort därefter somnade han. 

Alla nappar försvinner och jag fattar liksom inte HUR! Skulle gissa på att det ligger cirka tio på förskolan… Ska kolla imorgon.

3 reaktioner till “Roligast just nu…”

  1. Vad sjukt! Exakt sagt samma problem hade vi för någon dag sen – alla nappar puts väck!! Jag hade tagit den sista till förskolan och min sambo började skicka desperata sms om nappar vid nattningen, haha. Körde som en galning till Ica och hem. Vart tusan tar dom vägen?!

  2. Mikaela: Haha, jag veet, om vi haft kvar alla nappar vi köpt hade vi säkert haft minst 20 nappar, nu har vi två. Galet. Om jag inte varit ensam hemma och hissen inte var avstängd hade jag stoppat Frans i vagnen och gått till affären men nu var jag för lat :)

  3. Vanligaste tänkta tanken i det här hemmet ”var fan är nappen?”. Bunkrade häromdan, kändes tryggt tills jag hittade tre(!) i min jackficka, vad gör de där liksom? (Förutom räddar hämtning..)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>