Renoveringen fortsätter

 
 Har precis tömt vårt sovrum och spacklat igen alla miljoner hål. De som bodde här innan älskade att fixa och dona, de var dock inte speciellt bra på det… Men nu är det bara slipning kvar och imorgon målar vi rummet… Grått! Hade tänkt vitt (som vanligt) men så kände vi: nej, allt är vitt, alltid! Så nu blev det grått. Men hur det blir på väggen får ni se imorgon. Hittar men en pytteliten vattenpöl måste man plaska. Så är det bara. (Enligt somliga…) 
Vi har fått massor gjort idag, köpt färg, varit på mitt jobb och fixat, ätt lunch på Systrarna Voltaire, köpt ett Stringhyllesystem till sovrummet (körde på vitt eftersom väggarna nu blir grå, hade vi målat vitt hade vi valt en grå hylla) fyndat en matta till Frans rum för halva priset på Åhlens. Såå nöjd! 500 kronor för en fin matta är ett kap tycker jag.  Mattan kommer från Bernadotte & Kylberg.

2 reaktioner till “Renoveringen fortsätter”

  1. Ska bli spännande att se hur det blir! Har varit sugen på att måla sovrummet grått länge, men känn som det är så mycket jobb så blir aldrig av…

  2. Johanna: Ska ta en bättre bild asap! Jag blev faktiskt väldigt nöjd! Det tog två dagar att spackla, slipa samt måla två gånger, är ju lite jobb såklart men jag tyckte det va rätt skoj att rolla :) på onsdag kommer vår hylla så då blir det lite mer ombonat :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>