Reafynd från Polarn o pyret

  Ska sova nu men tänkte bara lägga upp en snabb bild på tre saker jag fyndade häromdagen. Två perfekta, randiga tröjor för mellan 99-139 kr och scarfen för ynka 23 kronor. Allt från Polarn o pyret. SÅ nöjd!

Jag älskar ju rea, när man hittar bra saker, vill säga… Skulle exempelvis vilja klicka hem ett par perfekta grå jeans från J Brand. Hittade dem på Mytheresa. Och de kostar de typ 1200 kronor nu efter en reducering på 50% (!?!?) jag vet att jeans kan vara dyrt men jag vill inte betala mer än 1500 kronor och då ska det sannerligen vara riktigt, riktigt bra jeans. Vet ju att J Brand jeansen är det… Har haft likadana tidigare, hade dem till jag var gravid i vecka 28 och de var sååå mjuka och sköna tills jag överanvände dem och de gick söder i skrevet. Aja.

Tillbaka till Frans fynd. Så lyckat även om han har en hel del tröjor i den modellen. Det han egentligen behöver är t-shirts och shorts, ja, om det nu blir sommar förstås, det är ju inte helt klart än vad jag förstår…

2 reaktioner till “Reafynd från Polarn o pyret”

  1. Åh! Den vita med blå ränder köpte jag också, plus ullunderställ! Annars tyckte jag faktiskt inte rean hade så mycket, men det va kanske bra för när de hade rea i vintras köpte jag typ 80% av Jacks nuvarande garderob…

    Jeans går att laga! Om du inte redan slängt dom såklart. Jag drog sönder tyget under ena hällan eftersom jag drar på dom sådär som man inte ska, men lagade och det syns knappt. Måste va för att jag är proffs ;)

  2. Stella: Nä, det var ganska utplockat… men den blåvita är SÅ fin, fanns ju även i rött och vitt.
    Jag slängde faktiskt jeansen… de sprack liksom upp så halva rumpan syntes, jag använde dem liiiiite för länge efter att de redan var rejält trasiga.
    Ska lämna in dem hos dig nästa gång ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>