20150217-191745.jpg

Rea-fynd

Blev precis supertrött! Kanske för att jag måste packa. Imorgon åker jag och Frans till Göteborg med tåg för att hälsa på mina föräldrar till på måndag. Så himla skönt ska det bli! Vi var nere förra året också, över min födelsedag. Fyller år på fredag! Då var Frans lite drygt två månader och det var första gången jag sov borta från honom medan han hängde med son mormor och morfar.
Aja, till reashoppingen. Var ju på Åhlens igår och eftersom rean pågått ett tag (sedan annandagen!) var det ”Ta 3 betala för 2″ på alla reaplagg. Så. Jag tog tre dyrare plagg och betalade dem, och sedan tre billigare accessoarer och betalade dem. Anledningen till de två olika köpen var att de alltid skickar med de billigaste varorna ”på köpet”. Hur värdelöst är det inte att köpa två saker för cirka 500 kronor och sen få en mössa för 30 kronor? SÅ värdelöst.

Är väldigt nöjd i alla fall och allt på bilderna plus två par jeans från Åhlens eget märke kostade 850 kronor! Hur bra? Igår frågade jag kvinnan på förskolan vad som behövdes inför starten och det vi har kvar att köpa är: galonbyxor (har två regnjackor), varma skor, gummistövlar. Sen hade jag tänkt köpa en ryggsäck men vet inte vilken… Lutar åt en grön Kånken, alla har en men de är ju så fina!

Testade de rosa skorna men köpte dem inte endast på grund av färgen. Jag är för jämställdhet och tycker verkligen inte att tjejer ska ha rosa och killar blått MEN de här skorna kände lite för feminina för Frans. Sorry, men det var så jag kände…

20150217-191641.jpg

20150217-191651.jpg

20150217-191659.jpg

3 reaktioner till “Rea-fynd”

  1. Haha jag var bombsäker på att du köpt massor fina grejer till dig på rean och så skrollar jag ner och får inte alls ihop det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>