Queen B

   
    
    
  

Igår var Fredrik och jag och kollade på Beyonce på Friends arena. Jag är egentligen inget superfan men gillar vissa låtar och jag gillar verkligen Beyonce mer idag  än jag gjorde för tre dagar sedan. Vilken energi! Vilken girlpower! Hon peppade, utstrålade sådant självförtroende och kändes samtidigt väldigt ödmjuk! Oslagbar kombination.

Showen var grym men tyvärr slutade kvällen med att vi satt fast i parkeringshuset i en och en halv timma! Så dassigt. Vi var jättesnabba ut och skulle köra ut ur Mall of Scandinavia då vi blev omdirigerade av någon kille som skulle leda bilarna ”rätt”. Årets misstag. Men till slut tog vi oss ut och kunde åka hem. Mamma satt i soffan när vi kom hem och Frans sov inne på vår säng. Han älskar verkligen sin mormor!

Idag har vi packat (drar ju till Grekland imorgon!) och ätit hamburgare på Lilys burger vid Hornsbergstrand. Snart åker mamma hem för den här gången, pappa åkte igår kväll men mamma passade Frans en extra kväll på grund av konserten. Så himla snällt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>