IMG_0284.JPG

Pressvisning: Petit bateau på NK

Imorse efter modevisningen tog jag hissen upp till våning fyra, hade typ aldrig varit där innan jag fick Frans. För er som inte brukar vara på NK och dra runt kan jag berätta att det är här alla barnkläder finns, Lisa var där eftersom Petit bateau har öppnat en egen liten hörna däruppe och frågade igår om jag skulle dit, eftersom jag ändå var på NK tänkte jag att jag skulle gå förbi och kolla. Vi köpte ju en hel del bodys från PB i Nice men de är ju totalt för små nu. Tyvärr. Jag hade ju inte osat till butiksinvigningen men de var så snälla så jag fick hänga där i alla fall. Var supertrevligt och jag träffade ett gäng sköna mammor.

Fick en goodiebag när vi gick (sjukt tung)med bland annat tidningen Mama och Family living, två av mina favorittidningar. Förutom SOLO förstås, hehe. Läste precis Mama och gillade verkligen intervjun med Jennie Hammar. Hon frilansar (bland annat lite för SOLO) medan hon är hemma med bebisen och eftersom jag gör likadant är det alltid intressant att läsa. Enligt mig är mammaliv plus frilansande den perfekta kombon och jag är så glad över att det funkat såpass bra hela tiden.

IMG_0285.JPG

IMG_0287.JPG

IMG_0286.JPG

IMG_0296.JPG
Tre Mama-bloggare: Knivlisa, hormoner & hemorrojder och Annika Leone.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>