Pressveckans sista dag

  

Att det finns körsbärsblommor i Kungsträdgården har nog ingen som har ett Instagramkonto missat, det finns dock ett gäng träd i Hammarby sjöstad också. Såå fint!

Sista dagen på pressveckan är alltid den som är lugnast. Det är bara några presskontor som visar upp kollektionerna och det är riktigt skönt. Jag går inte på allt, mest för att jag inte hinner. Försöker prioritera de kontor som jag oftast lånar kläder av. Idag hhar jag varit hos på tre kontor, avslutade dagen i Hammarby sjöstad hos Rönisch där min kompis Isabel jobbar. Det var rätt lugnt när jag kom så jag åt lunch där och hängde i deras showroom i drygt 1,5 timma innan jag åkte och hämtade Frans. Älskar frilanslivet! Haha.

  

Nu är pressveckan slut och imorgon blir det jobb hela dagen, ser faktiskt fram emot det! Och så kommer mina föräldrar upp från Göteborg. Det ser jag verkligen fram emot. Jag och Fredrik ska faktiskt gå på en fest. Tillsammans! Utan barn! Så ovanligt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>