IMG_0937.JPG

Pressfrukost och VAB

För det första, gårkvällens middag var helt okej MEN, när man använder aubergine måste man verkligen göra så att vätskan försvinner. Nu fick man fiska upp lasagen. Men det var ändå gott! 

Inatt vaknade vi av Frans som stökade runt, jag lyfte upp honom till vår säng någon gång och efter att ha sovit ett tag vaknade han och var ledsen. Han var snorig och varm och det kändes som det var rätt givet att han hade feber. Hade undrat när första sjukdomen post förskola skulle inträffa. Idag tydligen! Vi gav honom en alvedon och han somnade om efter att ha legat och funderat en stund. Imorse verkade han piggare men Fredrik stannade hemma på förmiddagen så att jag kunde gå iväg på en pressfrukost för ett nytt smyckesmärke, CU jewllery på Story hotel. Angelica var också där men var tvungen att åka hem efteråt eftersom Alice också hade feber. Kids alltså <3

Nu ska jag möta upp Fredrik med en sovande Frans och jobba tills att han vaknar. De kaklar vårt badrum precis just nu så det är skönt att hålla sig borta lite. Längtar verkligen tills det är klart. Har liksom inte duschat i lägenheten sedan oktober… 

Edit

Fick faktiskt välja ett smycke ur kollektionen och jag valde fet guldfärgade med ”ägg” berlocker. Påsken är ju i antågande som jag brukar säga (extremt sällan…)3 reaktioner till “Pressfrukost och VAB”

  1. Åh tips! Min son har öroninflammation för andra gången och båda gångerna har han vaknat under natten och varit ledsen, febrig och gnällig. Bättre under dagen… En tanke bara om Frans inte blir bättre.

  2. Susanna: Åh, tack! Hur vet man om det är öroninflammation? Brukar de hålla sig för öronen eller något? Verkar inte som han har ont över huvud taget, men ja feber, plus att han var väldigt slö inatt. Å andra sidan var han nyvaken också… men han kändes sjuk då.

  3. Min son håller sig aldrig för öronen, men jag vet att vissa barn gör det. En läkare måste kolla i örat, och är det öroninflammation får de antibiotika och då blir det snabbt bra. Min son blir jättegnällig och vill inte alls sova plant (ökat tryck i örat = ont) och så får han feber. Hoppas Frans slipper! Men är ni osäkra kolla på vårdcentral!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>