Preppar lägenheten 

   
 Två klassiker när det kommer till lägenhetsplåtning: blommor och citroner.

Sedan vi kom hem från Mallorca har den mesta tiden gått till att fixa lägenheten inför imorgon då det kommer en fotograf som ska plåta den. Vi ska ju sälja, vet inte när men någon gång och i augusti ska vi ta tag i sökandet efter hus (eller något…) så det känns bra att ha bilder klara.

Vi har plockat undan en del del och köpt växter och så vidare. Är inte helt nöjd men är man någonsin det? Samtidigt kan man inte lägga typ 1 miljon på att fixa lägenheten bara för att få den såld med en mindre vinst heller. Men man vill såklart att det ska vara så fint som möjligt när den fotas.

Balkongen tycker jag är svårast för den ser så kal ut trots att vi försökt fylla på med växter. Men det finns inte så mycket att göra åt det. Hoppas det ska se fint ut på bilderna…

Fatet som citronerna ligger på köpte jag idag på Room på Mall of Scandinavia. När vi skulle packa in allt i bilen hörde jag hur det small till och ja, tallriken gick sönder. Körde dock en chansning och gick tillbaka till butiken och de gav mig en ny! Såå snällt. Fattar ju att det är mitt ansvar men jag uppskattar VERKLIGEN att de hjälpte till! 

Nu ska vi grilla, äntligen sol ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>