IMG_0416.JPG

Playdate med Bobles

Idag gick Frans och jag i ösregn till Illum bolighus för ett pressevent anordnat av Polhem PR. Det var danska märket Bobles visade upp sina produkter. Vi testade ju de här grejerna lite i somras då vi var i Köpenhamn. Jag har hört att de ska vara bra för balans, hållningar och så vidare. Frans tyckte det var så himla kul att klättra runt på produkterna och under tiden som vi fick en genomgång av produkterna satt han på en ”donut” och gungade. Hehe. Det serverades barnvänligt fika (majskrokar) och ”Tom & Jerry-kex.

Det var för övrigt längesedan jag var inne på Illum, de har ju såååå mycket fint. Jag vill typ ha allt, haha men det har jag inte riktigt råd med. Men att titta kostar ju inget, bla, bla, bla…

Sen åt vi lunch på NK, åt en mycket välsaltad pyttipanna, var väl cirka hundra år sedan jag åt det senast och massa melonbitar från salladsbaren. Vattenmelon är typ bästa frukten! Speciellt när man ätit två deciliter salt.

Påvägen hem sprang jag på Isabel och hon bjöd mig på en cappuccino innan jag gick hem. Frans sover nu och jag ska jobba.

Jaha, det var min dag. Hoppas du antecknar, hehe…

IMG_0412.JPG

IMG_0409.JPG

IMG_0402.JPG

IMG_0405.JPG

IMG_0424.JPG

 

Lisa & mini-Alice.

IMG_0422.JPG

Angelica & mini-Alice.

3 reaktioner till “Playdate med Bobles”

  1. Tycker det ofta känns som Illum ligger på ”fel” sida när jag går på stan, så går inte dit så ofta. Men de har som sagt väldigt mycket fint!

  2. Johanna: ja, eller hur? Trots att det ligger precis mitt emot NK så känns det off! Haha, konstigt. Jag gillar PUB-huset för inredning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>